Pelicans nappasi lauantaina kauden ensimmäisen kolmen pisteen voittonsa, kun se haki 2-5-vierasvoiton HIFK:sta. Seitsemästä ottelustaan viisi pistettä kerännyt Pelicans on siitä huolimatta Liigan jumbopaikalla.

Pelicansin alkukautta ovat haitanneet lukuisat poissaolot, jotka ovat osuneet kaiken lisäksi joukkueen kärkimiehille. Pelicans on saanut loukkaantumisrintamalta vaihteeksi hyviä uutisia.

Lahtelaisseura tiedottaa loukkaantumis- ja viikkoraportissaan, että joukkueen poissaolijat lähestyvät pelikuntoa ja ovat mahdollisesti pelikunnossa viikonloppuna, kun Pelicans kohtaa Tapparan kotonaan perjantaina ja Jukurit vieraissa lauantaina.

Sivussa Pelicansin kokoonpanosta ovat olleet viime aikoina puolustaja Libor Zabransky sekä hyökkääjät Lars Bryggman, Patrik Carlsson ja Elias Vilen. Myös Ryan Lasch oli muutamia otteluita sivussa, mutta hän palasi pelaavaan kokoonpanoon lauantain HIFK-ottelussa.

Pelicansin ainut pitkäaikaispotilas on tällä hetkellä puolustaja Onni Käyhkö, joka on arviolta kahden kuukauden ajan sivussa peleistä.

Lahden Pelicans

@lahdenpelicans
Viime lauantaina tappiosarjansa katkaissut Pelicans hyppää tositoimiin jälleen tänä perjantaina, kun pelikaanimiehistö kohtaa Isku Areenassa huippuottelussa Tapparan.

pelicans.fi/fi-fi/article/…

#PelicansFi #Liiga

LUE MYÖS