SaiPa on solminut loppukauden mittaisen sopimuksen suomalaishyökkääjä Kim Strömbergin kanssa.

Strömberg, 36, aloitti viime kauden Mestiksessä Kiekko-Espoon riveissä, jossa hän pelasi neljä ottelua tehoin 1+2. Loppukausi sujui Allsvenskanissa Kalmar HC:n riveissä, jossa 42 otteluun syntyivät tehopisteet 12+17=29.

SaiPa on Strömbergille tuttu seura, nimittäin hän pelasi Lappeenrannassa myös vuodet 2015-18. Strömberg on edustanut Liigassa myös KooKoota, Tapparaa ja Jokereita, ja tilillä on kaikkiaan 544 runkosarjaottelua (94+151=245) sekä 37 pudotuspeliä (12+18=30). Urallaan Strömberg on pelannut myös muun muassa Tshekissä ja EBELissä.

SaiPalle tuli tarvetta uudelle hyökkääjähankinnalle, sillä lauantain ottelussa loukkaantunut norjalainen Viktor Granholm on useita viikkoja sivussa. Strömberg liittyy SaiPan vahvuuteen välittömästi ja saa käyttöönsä tutun pelinumeron 12, joten puolustaja Elmeri Laakso vaihtaa pelinumerokseen 93.

– Kim on kokenut hyökkääjä, joka osaa pelata sekä keskellä että laidassa. Myös erikoistilanneosaaminen on hyvällä tasolla. Hienoa, että myös aiempaa taustaa keltamustien paidassa löytyy. Saamme Kimistä avun, joka vahvistaa meitä heti ja paikkaa myös Viktor Granholmin poissaolon jättämää aukkoa, Liiga-SaiPan urheilujohtaja Harri Aho kommentoi seuran tiedotteessa.

LUE MYÖS