Huhut Sveitsin liigan maalipörssiä parhaillaan johtavan Teemu Hartikaisen, 34, ensi kauden seurasta alkavat lämmetä.

Kolmatta kautta Genève-Servette HC:ta edustava ja jo vuosikaudet Euroopan sarjojen suurimpiin tähtiin lukeutunut Hartikainen ei ole vielä aloittanut jatkosopimusneuvotteluja nykyisen seuransa kanssa. Miehen sopimus umpeutuu kuluvan kauden päätteeksi.

Seuran GM Marc Gautschi paljastaa Tribune de Genève -lehdelle suomalaistähden harkitsevan vakavasti paluuta Liigaan ensi kaudeksi.

– Jos hän jatkaa nyt nähdyllä tasolla, Euroopassa ei ole montaakaan joukkuetta, jotka eivät haluaisi häntä riveihinsä. En kuitenkaan usko hänen siirtyvän toiseen seuraan täällä Sveitsissä. Katsotaan, haluaako hän palata jo Suomeen, Gautschi kertoo. 

Kauden kymmenessä NL-pelissä tehot 10+7=17 iskenyt Hartikainen itse toteaa keskittyvänsä tällä hetkellä ainoastaan Sveitsin mestaruuden voittamiseen, ja että tulevaisuuden osoitteesta päätetään myöhemmin.

Mikäli Hartikainen palaa ensi kaudeksi Liigaan, on urallaan MM- ja olympiakultaa sekä Sveitsin ja CHL:n mestaruudet voittaneen ”Härskin” tuleva osoite lähes varmuudella miehen kasvattajaseura KalPa, jonka osaomistajana hyökkääjä toimii.

LUE MYÖS: