NHL:n siirtohuhuihin nousi muutama päivä sitten mielenkiintoinen tähtinimi, kun The Athleticin Mark Lazerus väitti Kirill Kaprizovin olevan mahdollisesti lähtökuopissa Minnesota Wildista.

Lazerus väitti Kaprizovin olevan kiinnostunut pelaamisesta Chicago Blackhawksissa yhdessä Connor Bedardin kanssa miehen nykyisen sopimuksen umpeutuessa kesällä 2026.

Nyt Lazerusin väitteisiin on ottanut kantaa itse Wildin omistaja Craig Leipold, joka vannoo seuransa tarjoavan ykköstähdelleen sellaista diiliä, josta tämä ei voi kieltäytyä.

– Kerron teille: kukaan ei tule tarjoamaan hänelle enemmän rahaa kuin me, tai pidempää sopimusta kuin me, Leipold lataa.

– Hän haluaa voittaa, joten meidän on todistettava – ei vain hänelle – vaan myös muille tuleville vapaille agenteillemme haluavamme todella voittaa. Aiomme rakentaa tänne varman pudotuspelijoukkueen ja kaikki alkaa Kirillistä, Leipold lupaa.

Wildin osalta kilpailukykyisen joukkueen rakentaminen helpottuu huomattavasti tulevana kesänä, kun Ryan Suterin ja Zach Parisen sopimusten ulosostosta koitunut palkkakattosanktio putoaa 14,7 miljoonasta 1,7 miljoonaan dollariin. Käytännössä tämä antaa seurajohdolle pelimerkkejä kahden huippunimen palkkaamiseen.

– Heinäkuun 1. päivä on meille kuin joulu. Meille vapautuu rahaa ja aiomme käyttää sitä. Kartoitamme parhaillaan niitä pelaajia, jotka tulevat olemaan vapaana ensi kesänä, omistaja paljastaa.

Wild jäi viime kaudella NHL:n pudotuspelien ulkopuolelle. Myös alkavasta kaudesta povataan joukkueen pudotuspelimahdollisuuksien kannalta haastavaa.

LUE MYÖS: