Colorado Avalanchen alkukausi on ollut seuralle valtava pettymys. Viidestä ensimmäisestä ottelustaan NHL:n kestomenestyjä on voittanut vain yhden.

Selitys Coloradon heikolle alkukaudelle löytyy tolppien välistä. Ykkösvahti Aleksander Georgievin torjuntaprosentti on karmaiseva 81,1. Kakkosvahti Justus Annusen lukema on 76,5.

Maalivahtiongelmiin saattaa olla tulossa ratkaisu. NHL-toimittaja Elliotte Friedman on paljastanut, että Colorado etsii siirtomarkkinoilta ratkaisua maalivahtiongelmaansa. Coloradossa ollaan kiinnostuttu kahdesta potentiaalisesta vahvistuksesta.

Ensimmäinen on Anaheimin John Gibson, 31. Kokenut maalivahti on aloittanut kauden loukkaantuneena ja toipuu pelikuntoon näillä näkymin marraskuun alussa.Viime kaudella Gibson pelasi 44 ottelua torjuntaprosentilla 88,8.

Toinen nimi on San Jose Sharksin Mackenzie Blackwood. Viime kaudella kanadalainen pelasi erinomaisesti, ja hänen torjuntaprosenttinsa surkean Sharksin maalissa oli 89,9. Blackwoodille todennäköisesti ei ole käyttöä San Josessa pidemmällä tähtäimellä, sillä seura hankki superlupaavan Jaroslav Askarovin tolppiensa väliin kesän aikana.

LUE MYÖS