Carolina Hurricanes oli lähellä nimekkään maalivahtihankinnan tekemistä kesän siirtomarkkinoilla.

Toronto Starin sisäpiiritoimittaja Nick Kypreos paljastaa Hurricanesin osoittaneen vakavaa kiinnostusta Anaheim Ducksin usean vuoden ajan siirtohuhuissa pyörinyttä John Gibsonia kohtaan.

– Kaikki katseet Gibsonin suuntaan hänen tehdessä pian paluun takaisin kaukaloon! Carolina oli lähellä Gibsonin hankintaa kesällä, mutta siirto kariutui lopulta. Nyt kun Colorado, Detroit ja Pittsburgh ovat kaikki kokeneet alkukauden aikana ongelmia maalivahtiosastollaan, markkinat Gibsonin ympärillä lämpenevät jälleen.

– Hänellä on jäljellä kaksi vuotta 6,4 miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävästä sopimuksesta, ja vaikuttaa siltä, että GM Pat Verbeek olisi valmis ottamaan kontolleen merkittävän osan miehen palkasta, mikäli saisi vaihdossa huippukorvauksen, Kypreos kertoo.

Gibson ei ole pelannut kuluvalla kaudella peliäkään umpilisäkeoperaation vuoksi. Nyt 31-vuotiaan maalivahdin paluu tositoimiin on kuitenkin jo lähellä. Ducksissa Gibson joutuu kamppailemaan peliajasta ilmiömäisiä otteita alkukaudesta esittäneen Lukas Dostalin, 24, kanssa.

LUE MYÖS: